Сервиз

Автосервиз

Премиум сервизен център ВЕКО е сертифициран да извършва гаранционното и извънгаранционно обслужване на автомобили с марка KIA и SUBARU. Разполага с последно поколение диагностична апаратура, специализирани инструменти и оригинални резервни части. Оборудван е със стенд за регулиране геометрията на преден и заден мост на леки и 4х4 автомобили, газ анализатор, машина за зареждане на климатици, машини за монтаж и баланс на гуми, автомивка.

Благодарение на съвременното оборудване и квалифицирания персонал сервиза извърша извънгаранционни сервизни дейности на всички марки и модели автомобили.

НАШИТЕ УСЛУГИ

ДВИГАТЕЛИ

Ремонт, профилактика и обслужване на двигатели и скоростни кутии. Проверка на състоянието на двигател, турбина, горивна система, съединител и всички важни елементи за добрата работа на автомобила Ви.

ЕЛЕКТРОНИКА

Електрически ремонти на динамо и стартери, компютърна диагностика, отстраняване на проблеми по всички системи в автомобила. Продажба, сервиз и монтаж на акумулатори MonBat, Bosch, Gigawath.

ПРОВЕРКА НА ТЕЧНОСТИ

Проверка на нивото на антифриз, течност за чистачки, хидравлична течност и други. При необходимост – смяна, допълване или ремонт на дадената система.

СМЯНА НА МАСЛА

Продажба и смяна на масла на двигател, скоростна кутия, хидравлика и трансмисии с марките TEXACO, Valvoline, Mobil, Shell.

СМЯНА НА ФИЛТРИ

Смяна на маслени, въздушни, горивни, хидравлични и филтри за купе с марките Baldwin и Fleetguard.

КЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИ

Диагностика, проверка, профилактика, ремонт и зареждане на климатични системи.

ГУМИ, СПИРАЧКИ, ХОДОВА ЧАСТ

Смяна на гуми, накладки, спирачни дискове, спирачна течност, реглаж и стенд геометрия на преден и заден мост, ремонти по ходова част.

ПЪЛНА КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА

Цялостна диагностика и проверка на всички електронни, електрически и механични системи в автомобила. Компютърна диагностика на горивна система, двигател и електроника. Проверка по окачване, спирачки, гуми и други.

АВТОАКСЕСОАРИ

Разполагаме с автокозметика и консумативи на водещи световни производители – VEKO, Osram.

РЕПАРАТУРНИ УСЛУГИ

В сервиза се извършват механични и праховобояджийни услуги на автомобили, претърпели инцидент.